Nederlands English    
 

Binnenvaart pagina: 01 - 02

Materiaal: Wist u.... dat wij de volgende materialen kunnen repareren?

  • Mangaan-brons
  • CuNiAl
  • Gietijzer
  • Gietstaal
  • Aluminium
  • RVS

 

Geen klant van ons?: Wist u.... dat als u nog geen klant wij ons bent, u altijd van harte welkom bent. Ook al hebt u geen JOOREN scheepsschroef, dan is dat geen enkele belemmering, om deze te herstellen.

Onderhoud: Wist u....dat als uw scheepsschroef bij ons wordt onderhouden, wij alle maten van uw scheepsschroef noteren op een werkkaart? Uw scheepsschroef krijgt een JD (Jooren Dordrecht) nummer, zodat wij ten allen tijden weten, welke scheepsschroef van u binnen is en hoe hij weer moet worden. Wij zorgen ervoor, dat uw scheepsschroef op breedte en diameter blijft. Zijn de randen ingeslagen, wij lassen het ervoor u aan, zodat uw scheepsschroef zijn kracht blijft leveren, waarvoor hij gemaakt is. U wilt namelijk geen snelheid missen..vandaar!

Nieuwe en gebruikte scheepsschroeven : Wist u....dat wij nieuwe en gebruikte scheepsschroeven leveren?

Keur: Wist u....dat wij ook onder Gl of BV keur kunnen leveren en repareren?

Asgat aanpassen: Wist u....dat als het conisch (asgat) is uitgelopen of gewijzigd moet worden u dit bij ons kunt laten uitvoeren? Tot een diameter van 1800 mm is dit mogelijk. Wij kunnen het asgat opzuiveren, verbussen of geheel inlassen en opnieuw uitdraaien.

GD-kwadraat: Wist u....dat wij als uw motorenfabriek voor de torsie- trillingsberekeningen een GD-Kwadraat nodig heeft, wij dit voor u kunnen berekenen?

Vervoersdienst: Wist u.... dat onze chauffeurs graag uw scheepsschroef(ven) kunnen halen en brengen door de Benelux? Zo als u nog vragen hebt, bel ons dan! Wij staan u graag te woord.

JOOREN HOUDT VOOR U DE VAART ERIN!